19 Mayıs 2015 Salı

Yaban Domuzu Binicisi



Yaban Domuzu Binicisi Özellikleri
Yaban Domuzu Binicisi Clash of Clans strateji oyununda en popüler askeri birimdir. Hem maliyetinin düşük olması hemde üretim süresinin sadece 2 dakika olması sayesinde bir köyü harabeye çevirmek için onlarca Yaban Domuzu Binicisi üretebilirsiniz. Bu yüzden atasözü yerine geçecek bir söz oyuncular arasında sıkça dile getirilir: “Domuz binicisi çıktı mertlik bozuldu.”
Elinde balyozu altında ise duvarlardan atlayabilen domuzu ile Yaban Domuzu Binicisi oyunun popüler bir savaş birimi haline gelmiştir. Hızlı hareket ederek duvarlardan atlayıp savunma birimlerini kısa sürede yok eden bu savaşçı maalesef güçlü bir savunma birimi karşısında çabucak öldürülebilir.
Yaban Domuzu Binicisi Savunma Stratejisi
  • Yaban Domuzu Binicisi her ne kadar saniye başına verdiği hasar yüksek olsa da hasar puanı düşüktür. Bu yüzden Havan ve Sihirbaz Kulesi gibi alan tesirli atış yapan birimler Domuz Binicisini kısa sürede etkisiz hale getirebilir.
  • Cehennem Kulesi ve X-Topu sayesinde köyünüze dadanan bu mahlukatları tüm savunmanızı yıkmadan püskürtmeyi başarabilirsiniz.
Yaban Domuzu Binicisi Saldırı Stratejisi
  • Yaban Domuzu Binicileri ile saldırı yapmayı düşünüyorsanız mutlaka 10 dan fazla biniciye ihtiyacınız olacaktır. Ne kadar çok binici üretirseniz verdiğiniz hasar ve hareket hızınız da o kadar artar.
  • Binicilerin canları çok az olduğu için onları İyileştirme Büyüsü ile desteklemeniz daha fazla süre hayatta kalmalarına neden olacaktır. 2 yada 3 adet İyileştirme Büyüsünü binicilerin geçeceği yerlere bırakarak savunmanın verdiği hasarı azaltabilir bu arada diğer askerleriniz ile köyü ele geçirebilirsiniz.
  • Domuz Binicileri hızlı hareket ettiği için Şifacı çok yavaş kalacaktır. Bunun yerine İyileştirme Büyüsü kullanmanız gerekir.
  • Saldırdığınız köyde X-Topu varsa önce çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Aksi halde Yaban Domuzu Binicileri savunma birimlerini çökertene kadar X-Topu tüm binicileri öldürebilir.
  • Büyü Fabrikasından Yıldırım Büyüsü çıkarttıysanız saldıracağınız alanda ki Sihirbaz Kulesini yıkarak askerlerinizin canını garantiye alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder