19 Mayıs 2015 Salı

Golem



Golem Özellikleri
Golem askeri birlikleri içerisinde en güçlü taş yığınlarından oluşmuş, öldürülmesi en zor olan askerdir. Öldürüldüğü zaman taşlar bölünerek küçük Golemilatlar ortaya çıkarak savunma birimlerini meşgul etmeye devam eder.
Golem Savunma Stratejisi
  • Golem hasar puanı en yüksek birim olduğu için öldürülmesi zordur. En önden gönderilen bir kaç Golem savunmanızı meşgul ederek arkadan gelen askerlerin diğer birimleri kolayca yok etmesini sağlar. Golem arkasına bir kaç Şifacı da gönderilirse Golemleri yok etmeniz neredeyse imkansızlaşacaktır. Bu yüzden Hava Savunması birimini birimlerin en dışına doğru tüm köyü kapsayacak şekilde yerleştirmeniz Şifacıyı püskürtecektir. X-Topu yada Cehennem Kulesi ile Golemleri yok etmeniz daha kolay olacaktır. Fakat X-Topunu da 3. yada 4. seviyeye çıkarmanız daha fazla hasar vermenize yardımcı olur.
  • Klan kalenizde yüksek seviye Sihirbaz yada Okçu barındırarak Golemleri kısa sürede yok edebilirsiniz.
  • Golemler ağır birimler olduğu için yaylı tuzaklardan etkilenmezler. Golemin geçebileceği yerlere yüksek seviye dev bomba koymanız daha fazla hasar verecektir.
Golem Saldırı Stratejisi
  • Golemler her ne kadar hasar puanı yüksek birimler olsa da düşük seviye Golem kısa sürede yüksek seviye savunma birimleri tarafından yok edilebilir. Önce savaşa Dev ve Okçu birliklerini göndererek dışarıda ki savunma birimlerini yok etmelisiniz. Sonra köyün diğer tarafından bir kaç Golem ve arkasına Şifacı bırakarak kalan savunmanın meşgul olmasını sağlayın. Savunma birimleri Golemleri hedef alırken siz de arkadan kalan askerleriniz ile tüm birimleri yok edin.
  • Golemlerin savaşda daha uzun süre dayanması için geçecekleri alana 4-5. seviye İyileştirme Büyüsü bırakmanız askerlerinizin hasar puanını yükseltecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder