18 Mayıs 2015 Pazartesi

Okçu Kraliçe


Okçu Kraliçe, adına yakışır bir derece gösterişli, pelerini ve okuyla tam bir geyşa. Çok az erkeğin hayal bile edemeyeceği X – Yayı kullanan kraliçe keskin gözlü bir savaşçıdır. Okçu Kraliçe ölümsüz bir askerdir. Fakat saldırı ve savunmada canı tükenirse bayılır ve hareket edemez. Savaştan sonra da belli bir süre uyuyup kendini toparlaması gerekir. Bu sırada köyünüz saldırı alırsa yada savaşa katılırsanız size katılamaz.
Okçu Kraliçe köyünüzü savunmak ve savaşlara katılmak için hazır bekler. 2 farklı modu vardır. Altar üzerinde uyku ve savunma modu. Uyku moduna alarak kraliçeyi sadece köylere saldırmaya gittiğinizde kullanabilirsiniz. Fakat köyünüz saldırı aldığında kraliçe köyünüzü savunmaz. Savunma modunda ise köyde sürekli devriye atarak köyünüzü saldırılardan korumaya çalışır. Kara iksir ile seviyesi yükseltilen Okçu Kraliçe, yükseltme işleminde inşaatçıya ihtiyaç duyar.
Okçu Kraliçe Savunma Stratejisi
  • Okçu Kraliçe altar üzerinde menzil içerisinde sürekli devriye atar. Köye saldırı olduğunda yada saldırmaya gittiğinde zarar görürse altar üzerinde belli bir süre uyur. Bunu hesaba katarak Okçu Kraliçe’yi her savaşta kullanmamanız köyünüzü savunmanız için önemlidir.
  • Son yapılan güncellemelerle beraber Okçu Kraliçe’nin menzili daraltıldığı gibi artık küçük askerlerle dikkati çekilip köyün dışına çıkarılamıyor. Eğer altar üzerinden uzaklaşmaya başlarsa yerine geri dönüyor. Okçu Kraliçeyi köyün merkezine yerleştirerek düşmanlarınızın köye rahatlıkla saldırmasını engelleyebilirsiniz. Özellikle seviyesi yüksek Okçu Kraliçe köyün kalbine yaklaşmaya çalışan düşmanları korkutacaktır.
  • Ganimet depolarınızı korumak için Okçu Kraliçeyi depoların yanına konumlandırarak olası saldırılardan bir parça da olsa koruyabilirsiniz.
Okçu Kraliçe Saldırı Stratejisi
  • Okçu Kraliçe seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun küçük askerler tarafından kısa sürede bayıltılacak kadar güçsüzdür. Köye kraliçeyi sürmeyi düşünüyorsanız mutlaka arkasına bir kaç şifacı ve okçu vermelisiniz.
  • Okçu Kraliçe hasar gücü yüksek olduğu için savunma birimleri yıkıldıktan sonra alana sürülerek hızlı bir temizlik yapılabilir.
  • P.E.K.K.A da olduğu gibi kral da maalesef Gizli Tesla saldırısına dayanamıyor. Eğer köyün iç kısımlarında teslanın kaplayacağı kadar alan boşsa mutlaka buralarda tesla olup olmadığını kontrol etmeli, sonra Okçu Kraliçeyi göndermelisiniz.
  • Kraliçe 1-5 kare arasında askerlere yaklaşmadan X-Topu ateşleyebilir. Eğer saldırdığınız köyde duvarların arkasında ki savunma birimlerini yok edemiyorsanız Okçu Kraliçe kısa sürede savunmayı çökertecektir. Fakat kraliçeyi de saldırılardan korumak için arkasına şifacı ve önüne de biraz asker göndermeniz yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder