19 Mayıs 2015 Salı

Cehennem Kulesi


Cehennem Kulesi Özellikleri
Cehennem Kulesi alan mevzisi geniş, yaklaşan düşmanlara ateş püsküren bir kuledir. Düşman birlikleri üzerinde püskürtülen alev ne kadar kalırsa verdiği hasar da o kadar artar. En güçlü askeri birlikleri kısa sürede yok edebilir. Favori bir hedefi yoktur, hem karadan hemde havadan gelen düşmanları yok edebilir. Özellikle Golem, Pekka ve Ejderha gibi güçlü birlikleri kısa sürede yok eden Cehennem Kulesi’ni çalıştırmak için X-Topu’nda olduğu gibi kara iksir yüklemek gerekir. Kara iksir yüklemediğiniz takdirde pasif hale gelecektir.
Cehennem Kulesi Savunma Stratejisi
  • Cehennem Kulesi atış menzili geniş bir birimdir. Kısa sürede çok güçlü düşman birliklerini yok eder. Fakat fazla sayıda Okçu, Barbar, Dev ve Goblin tarafından saldırıya uğradığında kısa sürede yok edilebilir. Bunu önlemek için Cehennem Kulesi’ni Sihirbaz Kulesi’nin atış menzili içinde tutmak kuleyi korumanıza yardımcı olacaktır. 
  • Atış mesafesi geniş olduğu için Cehennem Kulesi’ni birimlerinizin ortasına yerleştirmek her açıdan gelen düşmanlara karşı savunma ihtimalini arttıracaktır.
Cehennem Kulesi  Saldırı Stratejisi
  • Cehennem Kulesi tek seferde tek bir hedefi vurabilir. Kuleyi yıkmak için isterseniz birden fazla asker (Okçu, Barbar, Dev gibi) göndererek tüm askerleriniz ölene kadar kuleyi yıkabilirsiniz. Yada önce 2. – 3. seviye Golem göndererek Cehennem Kulesi’ni meşgul edebilir bu sırada diğer birlikleriniz ile kuleye saldırabilirsiniz.
  • Cehennem Kulesi saldırı aldığında kara iksir yüklenmezse düşmana karşı savunma yapamaz. Kara iksir yüklenmemiş kule siyah ve alevsizdir.
  • Kışlanız da köyü kuşatmak için yeterli sayıda askeriniz yok yada yetersiz geliyorsa 4 adet 4. seviye yıldırım büyüsü ile Cehennem Kulesi’ni yıkabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder