18 Mayıs 2015 Pazartesi

Barbar Kral


Barbar Kral Özellikleri
Barbar Kral, adına yakışır bir derece heybetli, her ne kadar güdük dursa da iri cüsseli, silahları ve zırhı ile tam da barbarlara yakışan bir kral. Barbar Kral ölümsüz bir askerdir. Fakat saldırı ve savunmada canı tükenirse bayılır ve hareket edemez. Savaştan sonra da belli bir süre uyuyup kendini toparlaması gerekir. Bu sırada köyünüz saldırı alırsa yada savaşa katılırsanız size katılamaz.
Barbar Kral köyünüzü savunmak ve savaşlara katılmak için hazır bekler. 2 farklı modu vardır. Altar üzerinde uyku ve savunma modu. Uyku moduna alarak kralı sadece köylere saldırmaya gittiğinizde kullanabilirsiniz. Fakat köyünüz saldırı aldığında kral köyünüzü savunmaz. Savunma modunda ise köyde sürekli devriye atarak köyünüzü saldırılardan korumaya çalışır. Kara iksir ile seviyesi yükseltilen Barbar Kral, yükseltme işleminde inşaatçıya ihtiyaç duyar.
Barbar Kral Savunma Stratejisi
  • Barbar Kral altar üzerinde menzil içerisinde sürekli devriye atar. Köye saldırı olduğunda yada saldırmaya gittiğinde zarar görürse altar üzerinde belli bir süre uyur. Bunu hesaba katarak Barbar Kral’ı her savaşta kullanmamanız köyünüzü savunmanız için önemlidir.
  • Son yapılan güncellemelerle beraber Barbar Kral’ın menzili daraltıldığı gibi artık küçük askerlerle dikkati çekilip köyün dışına çıkarılamıyor. Eğer altar üzerinden uzaklaşmaya başlarsa yerine geri dönüyor. Barbar Kralı köyün merkezine yerleştirerek düşmanlarınızın köye rahatlıkla saldırmasını engelleyebilirsiniz. Özellikle seviyesi yüksek Barbar Kral köyün kalbine yaklaşmaya çalışan düşmanları korkutacaktır.
  • Ganimet depolarınızı korumak için Barbar Kralı depoların yanına konumlandırarak olası saldırılardan bir parça da olsa koruyabilirsiniz.
Barbar Kral Saldırı Stratejisi
  • Barbar Kral seviyesi ne kadar yüksek olursa olsun küçük askerler tarafından kısa sürede bayıltılacak kadar güçsüzdür. Köye kralı sürmeyi düşünüyorsanız mutlaka arkasına bir kaç şifacı ve okçu vermelisiniz.
  • Barbar Kral hasar gücü yüksek olduğu için savunma birimleri yıkıldıktan sonra alana sürülerek hızlı bir temizlik yapılabilir.
  • P.E.K.K.A da olduğu gibi kral da maalesef Gizli Tesla saldırısına dayanamıyor. Eğer köyün iç kısımlarında teslanın kaplayacağı kadar alan boşsa mutlaka buralarda tesla olup olmadığını kontrol etmeli, sonra Barbar Kralı göndermelisiniz.
  • Barbar Kral 5. seviyeden sonra üstün yeteneklere sahip olur. Demir Yumruk yeteneği ile kral hiddetlenerek sağlığını büyük oranda yeniler ve hem kendisinin hem de yakınında ki barbarların hızı ve saldırı gücü geçici olarak artar. Etrafına bir grup barbar gelir ve savaşa onlarda katılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder