19 Mayıs 2015 Salı

Gizli Tesla



Gizli Tesla Özellikleri
Gizli Tesla adından da anlaşılacağı üzere düşman askerleri 6 kare mesafe yakınına yaklaşıncaya kadar gözükmeyen savunma birimidir. Havadan ve karadan gelen birliklere karşı elektrik şoku veren teslalar P.E.K.K.A üzerinde 2 kat daha etkilidir. Köy Binası 7. seviyede iken kilidi açılan Gizli Tesla 8. seviyeye kadar yükseltilebilir.
Köy Binası 7. seviyede açılan Gizli Tesla, köy binası 8. seviyeye ulaştığında kilidi açılan P.E.K.K.A için önceden tedbir alınan bir birimdir. Köy binası 9. seviyeye yükseltildiğinde 4. bir teslanın kilidi açılır ve 8. seviyeye kadar yükseltilebilir.
Gizli Tesla Savunma Stratejisi
  • Gizli Tesla 2×2 kare kadar alan kaplar. Etrafı duvarla çevirilen teslayı bu sayede tahmin edilmesi de kolay olur. Teslaları yerleştirirken 3×3 kare ve üzeri boşluk bırakıp içerisine yerleştirirseniz, kalan boşluğa asker bırakılabileceği için tesla kısa sürede yok edilebilir. Bunu göze alarak konumlandırmanız da fayda var.
  • Hem havadan hem de karadan gelen düşman birliklerine karşı etkili olan Gizli Tesla özellikle P.E.K.K.A ve kahramanlar üzerinde daha etkili bir birimdir. Savunma birimlerinin arkalarına yerleştirerek düşmanlarınız önde ki birimleri yok ederken teslalar kahramanların işini bitirebilir. Bu yüzden mümkün olabildiğince geliştirmeniz de fayda var.
Gizli Tesla Saldırma Stratejisi
  • Bir köye saldırmaya karar verdiyseniz öncelikle 2×2 kare alanı duvarla çevrelenmiş yerlerdeGizli Tesla olup olmadığını kontrol edin. Tabii Gizli Tesla köy binası 7. seviyede açıldığı için 6 ve altında ki seviyeler de korkmanıza gerek yok. Eğer buralarda tuzak yada boşluklar varsa P.E.K.K.A ve kahramanları salabilirsiniz.
  • Bazı durumlarda bu boşluklar düşmanı aldatmak için kullanılabilir. Bu sayede özelikle Devler gibi tahribat gücü yüksek birlikleri üzerine çekerek askerlerinizi oyalamaya, bu sırada diğer savunma birimleri ile askerlerinizi yok etmeye çalışabilirler. Aynı zamanda askerlerinizin teslaların önünde ki tuzaklara yakalanmaları için yem olarak da kullanılabilirler.
  • Köyünüze saldırmış bir düşmandan intikam almayı planlıyorsanız köyünü ziyaret edin. Köyünüzde sürekli ortalıkta dolaşan kızıl saçlı kızlar eğer 2×2 kare boşluğun yanına gidip alkışlıyorlarsa mutlaka orada Gizli Tesla vardır. Bu sayede tespit edip saldırmadan önce önlemini almış olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder