19 Mayıs 2015 Salı

Valkyrie



Valkyrie Özellikleri
Valkyrie aynen Zeyna gibi hırçın ve güçlü bir savaşçı kadın. Elinde ki güçlü baltası ile döne döne savaşarak önüne ne gelirse yakıp yok ediyor. Fakat son güncellemelerle üretim maliyeti düşürülüphasar puanı yükseltilmesine rağmen çok fazla tercih edilmiyor. Sebebi ise Domuz Binici maliyet olarak daha az kara iksire ihtiyaç duyuyor ve daha hızlı bir şekilde savunma birimlerini yok ediyor. Aynı zamanda üretim süresi de 2 dakika.
Valkyrie Savunma Stratejisi
  • Düşman köyünüze mutlaka bir kaç tane Valkyrie gönderecektir. Toplu olarak gelen savaşçı kızları Sihirbaz KulesiX-Topu ve Cehennem Kulesi gibi savunma birimleri ile yok edebilirsiniz.
  • Klan kalenizin içerisine okçu yada büyücü koyarak da Valkyrieleri püskürtebilirsiniz.
  • Valkyrie klan kalesinde köyünüzü savunmak için koymak da akıllıca bir seçimdir. Hasar puanı yüksek bu savaşçı karşına gelen düşman birliklerini alan tesirli saldırı tekniği ile birden fazla askere hasar verebilir. Üzerine yıldırım büyüsü atıldığında canı azalsa dahi savunmaya devam eder.
Valkyrie Saldırı Stratejisi
  • Saldırdığınız köyün Klan Kalesinden çıkan askerlerin üzerilerine Valkyrie salarak, alan tesirli saldırmasıyla tüm askerleri yok edebilirsiniz. Fakat büyücü, okçu ve hava birimlerine karşı dikkatli olmalısınız. Valkyrie düşmana yakın mesafeden saldırdığı için bu birimlere karşı savunması zayıf kalabilir.
  • Düşman köyünde Okçu Kraliçe yada Barbar Kral var ise bunları köyün dışına çekerek bir kaç Walkyrie ile düşmanı etkisiz hale getirebilirsiniz.
  • Duvarlar, ganimet depoları ve köy binası gibi birimleri kısa sürede yıkmak için kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder