19 Mayıs 2015 Salı

P.E.K.K.A



P.E.K.K.A Özellikleri
P.E.K.K.A oyunun kendisinin bile ne olduğunu bilmediği samuray, şövalye ve robot karışımı bir askerdir. Kışla da en son açılan bu ilginç asker kısa sürede karşısına çıkan ne varsa kılıcıyla yok ediyor. Fakat elektriğe karşı çok dayanıksızGizli Teslanın elektrik şokları ile kısa sürede can veren P.E.K.K.A ölürken de aynen robot sesi çıkararak aslında bir robot olduğunu gösteriyor. Üretim maliyeti, süresi ve kapladığı yer bakımından her zaman tercih edilmez.
P.E.K.K.A Savunma Stratejisi
  • P.E.K.K.A saldırılarından korunmak için duvar arkalarına Gizli Tesla yerleştirmeniz önerilir. Köy Binası 7. seviye iken açılan Gizli Teslaları 3. seviyeye kadar çıkararak köyünüzü koruyabilirsiniz. Köy Binası 8. seviyeye ulaştığında toplamda 3 adet tesla açılarak seviyeleri de 6’ya kadar çıkabilir.
  • Eğer ganimeti kaybetmek istemiyorsanız Gizli Teslaları ganimet depolarının yakınına koyarak P.E.K.K.A ların depolarınıza yaklaşmasını önleyebilirsiniz.
  • Klan Kalenizde bir kaç tane 5-6 seviye sihirbaz barındırarak köyünüze olası bir saldırı da P.E.K.K.A ların gazabından korunabilirsiniz.
P.E.K.K.A Saldırı Stratejisi
  • P.E.K.K.A bir kaç kılıç darbesi ile duvarları ve savunma birimlerini yok edebilir. Fakat elektrik şoklarına çok dayanıksız olan bu askeri korumak için önden bir kaç Dalkavuk gönderek boş alanlardan Gizli Tesla çıkıp çıkmayacağını kontrol edin. Eğer tesla çıkarsa önce onları yok edip daha sonra P.E.K.K.A yollamanız savaşı kazanmanıza yardımcı olacaktır.
  • Hava Savunması ve tuzakları ortaya çıkardıktan sonra P.E.K.K.A arkasına bir kaç Şifacıverirseniz köyü süre bitmeden ele geçirebilirsiniz. Tabii birden fazla P.E.K.K.A yollamanız süreyi orantılı kullanmanıza yarar sağlar.
  • Her ne kadar çok güçlü bir asker olsa da bir savunma çemberinin ortasında kaldığında P.E.K.K.A çabucak ölebilir. Bu yüzden tek başına salmak yerine dev, okçu ve barbarların arasından göndermek hem savunmayı oyalamanıza hem de tüm birimleri yok etmenize yarayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder