19 Mayıs 2015 Salı

Barbar




Barbar Özellikleri
Barbar küçük cüssesine rağmen savaştan korkmayan, küt kesilmiş sarı saçı ve bıyığı ile meşhur askerdir. Kahverengi iskoç eteği giyen savaşçı çelik kalkan şeklinde tokalı kemeri ve bilekliği ile dikkat çekiyor. Oyuna başladığınızda ilk açılan asker olan Barbar oyunun ana karakteridir.
Barbar Savunma Stratejisi
  • Barbarlar 1 alan yeri kapladığı için Okçu ile en çok tercih edilen askerdir. Genellikle ilk başlarda saldırılan köyü ele geçirmek için kullanılan Barbar seviye ilerledikçe savunma birimi Klan Kalesinde ki askerleri oyalamak için kullanılır. Barbarların sizi oyalayarak köyünüzü ele geçirmelerini engellemek için havanları köyün her tarafını menzili içine alacak şekilde konumlandırın. Her ne kadar korkusuz ve cesur gözükseler de hasar puanları düşüktür. Bir kaçhavan topu atışı ile öldürülebilirler. Aynı zamanda Sihirbaz Kulesi ve X-Topu da çok sayıda askeri bir kaç seferlik atışta yok edebilir.
  • Köyünüze birileri saldıracaksa, tuzak olup olmadığını kontrol etmek için Barbar sürebilir. Böylece diğer askerleri ölmeden bomba etkinleştirilip etkisiz hale getirilmiş olur. Bomba ve diğer tuzaklarınızı duvar diplerine yada duvarın içlerine yerleştirmeniz barbarlar bombayı etkinleştirene kadar savunma tarafından öldürülmelerine neden olur.
  • Barbar Kral ve Okçu Kraliçe artık bulundukları platformu terk etmedikleri için onları köyün ortasına doğru yerleştirmeniz kahramanlarınızı cesur barbarlardan koruyacaktır. Aksi halde barbarlar kullanılarak kahramanlarınız köyün dışına doğru çekilip Okçu ve Sihirbazlar ile öldürülebilir.
Barbar Saldırı Stratejisi
  • Barbar her ne kadar ilk zamanlarda en etkili savaşçı birimi olsa da seviyeniz yükseldikçe kullanım alanı daralmaya başlar. Köy binanızı 7. seviyeye yükselttikten sonra Barbarları bomba ve tuzakları kontrol etmek, köyde ki kahramanları ve Klan Kalesi askerlerini köy dışına çekip yok etmek ve savunma birimlerini oyalamak için kullanabilirsiniz.
  • Barbar; Sihirbaz Kulesi, Havan ve Cehennem Kulesi gibi savunma birimlerine karşı çok güçsüz olduğu için mümkün olduğunca çabuk seviyesi yükseltilmelidir.
  • Köye saldırırken barbarları havan veya sihirbaz kulesi gibi alan etkili savunma birimlerine yem etmemek için dağınık bir şekilde gönderin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder